.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
magnetiseren | Aandachtswegen

De knopen uit je lijf

De M van magnetiseren
Titia vertelt:
Ieder lichaam wordt door energie in stand gehouden. Je gezond voelen betekent veelal dat de energieverdeling in je lichaam in evenwicht is. Ervaar je pijn of ongemak, ‘knopen in je lijf’, dan is de energieverdeling op een of andere manier verstoord.
In de behandeling is de aandacht vooral gericht op herstel van je energetische basis. Als ontvanger kun je dit ervaren als warmte of tintelingen, maar het kan voorkomen dat je kou of een onbestemde beleving opmerkt. Het kan er allemaal bij horen. Je hoeft niets bijzonders te doen of mee te nemen. Universele energie gaat door kleding heen. Universele energie reageert altijd op zuivere intentie. Vanuit de intentie een ander bij te staan wordt de energie gekanaliseerd en doorgegeven.
Magnetiseren richt zich op het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel. Via de handen, of met behulp van chakra 6 bij een behandeling op afstand, ondersteunt en versterkt de energie het zelfherstellend vermogen van je lichaam, geeft rust aan je gemoed en werkt aan herstel van je balans. Mensen laten weten dat ze merken dat er ontspanning komt, dat pijn vermindert of helemaal verdwijnt. Bij magnetiseren ontvang je liefde in de vorm van energie.
Het startpunt
Je kunt nu onderstaande video's bekijken als je meer over magnetiseren en universele energie wilt weten. Onze kennismaking en ontmoetingen beginnen met een e-mail van jou naar mij. Je bent welkom.
Een vrijwillige bijdrage stellen we zeer op prijs.

Meer weten?

Fit My Video Tag

Aandachtswegen gebruikt cookies om de website soepel laten draaien. Wil je dat niet, stel dan je browser zo in dat deze geen cookies opslaat. Via de instellingen van je browser kun je opgeslagen informatie verwijderen.