de weg naar het einde...

"De weg naar het einde bleek een nieuw begin"

Stacks Image 43

Aan de basis van dit boek liggen de ware gebeurtenissen van Willem van Nieumeghen, een kleermaker in het begin van de zestiende eeuw, die de weg naar Santiago de Compostela en Kaap Finisterre gaat om zijn geliefde te vinden. Gaandeweg wordt hij een echte pelgrim en spirituele zoeker.
Hij heeft vele betekenisvolle gesprekken en ervaringen waardoor Willem tot steeds diepere levensinzichten komt. Het boek eindigt niet eerder dan na twee epilogen.
Je kunt 'De weg naar het einde bleek een nieuw begin' rechtstreeks hier bestellen.
194 Pag. - isbn 978-90-484-0792-7
€ 18,95 excl. verzendkosten.

"Ik wil je uitnodigen bij jezelf naar binnen
te kijken zonder jezelf te veroordelen."

Broeder François, Conques (p.60)

Enkele reacties van lezers:
  • Met veel plezier heb ik je boek gelezen; wat een heerlijke manier van vertellen! (WDL te D)
  • Iedere keer als ik het lees, ontdek ik weer nieuwe kanten en diepten. (Vanuit meditatiegroep)
  • Je boek heb ik uit, maar wat een prachtig boek, dit boek boeide vanaf de eerste bladzijde tot de allerlaatste. Ik vond het zo mooi hoe Willem op reis ging… (KtW te L)
  • Werkelijk schitterend! Ik kon het niet dichtslaan. Ik ben pastoraal ouderling, (…) ik zal dit boek zeker aanbevelen bij Vorming & Toerusting. V&T houdt regelmatig boekbesprekingen en daar is dit boek uniek voor. (J.M. te S)
  • Ik heb je boek gelezen. Hoewel ik niet zo christelijk/gelovig ben, boeit het van het begin tot het einde. De zoektocht dwingt je door te lezen. Ik ben door de overwegingen een stuk rustiger geworden. Dank daarvoor. (F.B. te H)
Kom jij naar Aandachtswegen?