Stacks Image 84

'De weg naar het einde...'

Stacks Image 58

Nu als e-boek!

Menu inspireren

Stacks Image 53
Stacks Image 55
Stacks Image 48
Stacks Image 50

Het menu van de rubriek 'inspireren'. Klik op een plaatje om naar een andere pagina te gaan.

Aan de basis van dit boek liggen de ware gebeurtenissen van Willem van Nieumeghen, een kleermaker in het begin van de zestiende eeuw, die de weg naar Santiago de Compostela en Kaap Finisterre gaat om zijn geliefde te vinden. Gaandeweg wordt hij een echte pelgrim en spirituele zoeker.
Hij heeft vele betekenisvolle gesprekken en ervaringen waardoor Willem tot steeds diepere levensinzichten komt. Het boek eindigt niet eerder dan na twee epilogen.
Ik wil je uitnodigen bij jezelf naar binnen te kijken zonder jezelf te veroordelen
Broeder Fran├žois, Conques (p.75)

Let op: dit is een digitaal boek!


Lees en herlees het:
  • via het e-pub bestand voor je e-reader, of
  • met het pdf-bestand op je computer, tablet of telefoon.
Het (digitale) boek 'De weg naar het einde…' kost € 7,50. Je kunt het bestellen via een e-mail. Vermeld of je de e-pub òf de pdf-versie wilt kopen.
Je ontvangt dan van ons een bevestiging en een bankrekeningnummer. Na het ontvangen van je betaling, sturen we je het bestand graag toe.

Onze boekbestanden bevatten geen leesbeveiliging; we vertrouwen erop dat als je het koopt, je het niet zomaar doorgeeft aan anderen, oftewel dat wie het leest, ook bereid is om het gevraagde bedrag over te maken.
Dankjewel

Deze website gebruikt cookies om soepel te draaien. Wil je dat liever niet, stel dan de browser zo in dat deze geen cookies opslaat.