Magnetiseren ~ de knopen uit je lijf

Titia vertelt:
Ieder lichaam wordt door energie in stand gehouden. Je gezond voelen betekent veelal dat de energieverdeling in je lichaam in evenwicht is. Ervaar je pijn of ongemak, ‘knopen in je lijf’, dan is de energieverdeling op een of andere manier verstoord. In de behandeling is de aandacht vooral gericht op herstel van je energetische basis. Als ontvanger kun je dit ervaren als warmte of tintelingen, maar het kan voorkomen dat je kou of een onbestemde beleving opmerkt. Het kan er allemaal bij horen. Je hoeft niets bijzonders te doen of mee te nemen. Universele energie gaat altijd door kleding heen.
Universele energie reageert altijd op zuivere intentie. Vanuit de intentie een ander bij te staan wordt de energie gekanaliseerd en doorgegeven.
Magnetiseren richt zich op het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel.

Via de handen, of met behulp van chakra 6 bij een behandeling op afstand, ondersteunt en versterkt de energie het zelfherstellend vermogen van je lichaam, geeft rust aan je gemoed en werkt aan herstel van je balans. Mensen laten weten dat ze merken dat er ontspanning komt, dat pijn vermindert of helemaal verdwijnt. Bij magnetiseren ontvang je liefde in de vorm van energie.

Wat is het je waard?
Wij vinden het belangrijk dat afspraken bij Aandachtswegen voor iedereen bereikbaar zijn.
We ontvangen van jou graag een financiële bijdrage ter dekking van onze investeringen
en onkosten.
Stacks Image 31
Stacks Image 43
Enkele reacties:
  • Ik wil je toch hartstikke bedanken voor de fijne behandelingen die er absoluut toe hebben bijgedragen dat ik weer helemaal hersteld ben. (DH te V)
  • Ik kom zeker terug. (PL te V)
  • Ik was in één keer van mijn schouderproblemen af. (TB te K)
  • Bedankt voor je behandelingen, ik voelde meteen resultaat. Er gaat 'n grote, genezende werking en kracht uit van je handen. Ik zal zeker weer van je diensten gebruik maken. (TB te V)
Kom jij naar Aandachtswegen?