Stacks Image 96

over ons

Leven in aandacht betekent mild worden voor mezelf en voor anderen, het is een weg naar bewustzijn.

Even kennismaken

Titia de Bot

Alhoewel Rotterdamse van geboorte (1954) voel ik mij meer zuiderling. Als journalist, fotograaf en later als communicatieadviseur werkte ik vooral met informatie, maar verbeelden en vormgeven fascineerden mij altijd al. Nu krijgt ook deze passie meer vorm, zoals in de verschillende video’s te zien is.
Universele energie beleef ik met hart en ziel. Energie beroert mensen, het helpt hen om meer in balans te komen en doet opbloeien. Alhoewel ik de praktijk in magnetiseren en cranio sacraal therapie nu heb afgebouwd, blijf ik dankbaar voor al die mensen die ik als waardevolle wegwijzers op mijn voortgaande reis mag ervaren.

Roeland Wijkhuizen

In 1959 zag ik opnieuw het aardse licht. In 1983 voltooide ik de lerarenopleiding (theologie en geografie). Ik werkte in het onderwijs, voor de overheid en diverse bedrijven. Na verdere studie haalde ik in 1997 aan de Theologische Universiteit in Kampen mijn doctoraalexamen theologie en in 1998 het kerkelijk examen.
Ik maak ruimte voor geestelijke begeleiding, meditatielessen en ik ga voor in vieringen van de Protestantse Kerk (zie pag. ‘agenda vieringen’). Door meditatie en aandacht voor de geestelijke dimensie van het leven, ervaar ik dat het levenspad zich gaandeweg opent. Wanneer ik hoor en zie naar wat werkelijk is, laat mijn weg zich ontvouwen.

Deze website gebruikt cookies om soepel te draaien. Wil je dat liever niet, stel dan de browser zo in dat deze geen cookies opslaat.