.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
Over ons

Over ons

Kennismaken, de O van over ons
Titia:
Alhoewel Rotterdamse van geboorte (1954) ben ik meer een zuiderling uit Limburg en nu Brabant. Als journalist, fotograaf, later als communicatie adviseur was ik druk met informatie, maar toen al fascineerden verbeelden en vormgeven mij intens. Aan deze passie geef ik ook uiting, zoals je onder het kopje Waarachtig ziet.
De universele energie in magnetiseren en cranio sacraal sessies beleef ik met hart en ziel. Hier waren de docenten van PCSA en de Academie Qing Bai waardevolle wegwijzers op mijn voortgaande reis. Energie beroert mensen, helpt hen om meer in balans te komen en doet hen opbloeien. Het mogen stimuleren en waarnemen van deze uitwerkingen blijft indruk maken.
Roeland:
In 1959 zag ik opnieuw het aardse licht. In 1983 voltooide ik de lerarenopleiding (theologie en geografie). Ik werkte in het onderwijs, voor de overheid en diverse bedrijven. Na verdere studie haalde ik in 1997 aan de Theologische Universiteit in
Kampen mijn doctoraalexamen theologie en in 1998 het kerkelijk examen.
Ik maak ruimte voor geestelijke begeleiding, meditatielessen en ik ga voor in vieringen van de Protestantse Kerk (zie pag. ‘spiritualiteit’ en dan ‘vieringen’). Door meditatie en aandacht voor de geestelijke dimensie van het leven, ervaar ik dat het levenspad zich gaandeweg opent. Wanneer ik hoor en zie naar wat werkelijk is, laat mijn weg zich ontvouwen.

Er valt nog meer over ons te ontdekken…

De B van Boek De weg naar het einde bleek een nieuw begin
De P van Pelgrimstocht
De W van waarachtig verbeelden

Aandachtswegen gebruikt cookies om de website soepel laten draaien. Wil je dat niet, stel dan je browser zo in dat deze geen cookies opslaat. Via de instellingen van je browser kun je opgeslagen informatie verwijderen.