.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
Boek De weg naar het einde

'De weg naar het einde...'

Aan de basis van dit boek liggen de ware gebeurtenissen van Willem van Nieumeghen, een kleermaker in het begin van de zestiende eeuw, die de weg naar Santiago de Compostela en Kaap Finisterre gaat om zijn geliefde te vinden. Gaandeweg wordt hij een echte pelgrim en spirituele zoeker.
Hij heeft vele betekenisvolle gesprekken en ervaringen waardoor Willem tot steeds diepere levensinzichten komt. Het boek eindigt niet eerder dan na twee epilogen.

De B van boek De weg naar het einde bleek een nieuw begin
Ik wil je uitnodigen bij jezelf naar binnen te kijken zonder jezelf te veroordelen
Broeder Fran├žois, Conques (p.75)
Stacks Image 39

De papieren oplage van
'De weg naar het einde…' is uitverkocht,
maar geen nood

er is nu een digitale versie!

Lees en herlees het:
  • via het e-pub bestand voor je e-reader, of
  • met het pdf-bestand op je computer, tablet of telefoon.
De digitale versie van 'De weg naar het einde'… kost € 7,50. Bestellen kan via een e-mail naar boek@aandachtswegen.nl. Vermeld of je de e-pub òf de pdf-versie wilt kopen.
Je ontvangt dan van ons een bevestiging en een bankrekeningnummer. Na het ontvangen van je betaling, sturen we je het bestand graag toe.

Onze boekbestanden bevatten geen leesbeveiliging; we vertrouwen erop dat wie het koopt, het niet zomaar doorgeeft aan anderen, oftewel dat wie het leest, ook bereid is om het gevraagde bedrag over te maken.
Dankjewel

Aandachtswegen gebruikt cookies om de website soepel laten draaien. Wil je dat niet, stel dan je browser zo in dat deze geen cookies opslaat. Via de instellingen van je browser kun je opgeslagen informatie verwijderen.