.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
video's spiritualiteit | Aandachtswegen

Video's spiritualiteit

Stacks Image 24
Spiritualiteit is iets anders dan woorden gebruiken…
…maar woorden, beelden, klanken kunnen fungeren als bruggen naar andere werelden in een poging het ongeziene zichtbaar te maken. Ze kunnen een hulpmiddel zijn om met elkaar in gesprek te gaan over dat wat je niet ziet, maar wel voelt.
Online overwegingen/meditaties om te beluisteren en bekijken
Voorbij gaan aan mijn denken, de ruimte achter en tussen mijn gedachten en emoties (opnieuw) ontdekken, is vaak lastig. Meestal gaat er een heel proces aan vooraf... en dan, dan vind ik een opening. Een geïnterpreteerde weergave van woorden van Steve Taylor uit het boek 'Stil middelpunt': de opening…
Bron: Steve Taylor, Stil middelpunt, 2016.

Wil je reageren? Dat kan altijd via email, maar reacties zijn ook welkom op onze Facebookpagina, waar deze video ook te vinden is.
Een geïnterpreteerde weergave van woorden van Steve Taylor uit het boek 'Stil middelpunt': de enige plek waar ik vrij ben... Bron: Steve Taylor, Stil middelpunt, 2016.
Meer dan zeshonderd jaar geleden werd dit gedicht geschreven door de grote Perzische soefidichter Hafiz. Eckhart Tolle zegt hierover: "Hieruit blijkt wel dat de woorden die voortkomen uit aanwezigheid tijdloos zijn." Bron: Hafiz, ‘My Briljant Image’, 2006.
In de loop der tijd hebben we een meerdere korte video’s gemaakt. Een aantal komen uit kerkelijke vieringen, andere maakten we speciaal voor de sociale media.
Hieronder vind je ze: selecteer gewoon een plaatje om de video te bekijken…

Aandachtswegen gebruikt cookies om de website soepel laten draaien. Wil je dat niet, stel dan je browser zo in dat deze geen cookies opslaat. Via de instellingen van je browser kun je opgeslagen informatie verwijderen.