.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
video's spiritualiteit | Aandachtswegen

Video's spiritualiteit

Stacks Image 24
Spiritualiteit is iets anders dan woorden gebruiken…
…maar woorden, beelden, klanken kunnen fungeren als bruggen naar andere werelden in een poging het ongeziene zichtbaar te maken. Ze kunnen een hulpmiddel zijn om met elkaar in gesprek te gaan over dat wat je niet ziet, maar wel voelt.
Online overwegingen/meditaties om te beluisteren en bekijken
Vandaag opnieuw een nummer van Karen Drucker, met de titel 'We are the ones'. Over de gevoelde noodzaak tot veranderen ('If not now, when') en voor wie geldt dit dan...
(Dit is een niet commerciële video, muziek gebruikt volgens fair-user policy.)

Wil je reageren? Dat kan altijd via email, maar reacties zijn ook welkom op onze Facebookpagina, waar deze video ook te vinden is.
In 'Nu ik mijn pad vervolg...' lijkt het vooral over mij te gaan, terwijl ik jou ben, jij bent mij en wij zijn en hem, haar en hen. Nu ik mijn pad vervolg gaat over ieder van ons.
Karen Drucker maakt prachtige muziek. Het nummer 'In the Stillness' blijft me bekoren en nodigde uit om er beelden aan toe te voegen. Ik wil je uitnodigen om te luisteren, op je in te laten werken en stilte toe te laten.
(Dit is een niet commerciële video, muziek gebruikt volgens fair-user policy.)
In de loop der tijd hebben we een meerdere korte video’s gemaakt. Een aantal komen uit kerkelijke vieringen, andere maakten we speciaal voor de sociale media.
Hieronder vind je ze: selecteer gewoon een plaatje om de video te bekijken…
v

Aandachtswegen gebruikt cookies om de website soepel laten draaien. Wil je dat niet, stel dan je browser zo in dat deze geen cookies opslaat. Via de instellingen van je browser kun je opgeslagen informatie verwijderen.