Sprankelen met video

In de snelle wereld van vandaag is het een pré om jouw boodschap helder en kort over ter brengen. Anders bestaat het risico dat je bezoekers al weer zijn vertrokken…
Video op je sociale mediapagina en/of website genereert aandacht, brengt beweging, brengt leven.
(Video's van Thuispraktijk Aandachtswegen vind je op deze pagina.)
Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.
Mahatma Gandhi
Een video voor Flying-Eye uit Valkenburg (L). Flying-Eye scant natuur- en weidegronden met een drone met warmtesensor en spoort zo reekalfjes in het hoge gras op om te voorkomen dat deze het slachtoffer worden van landbouwmachines.
Promotie met animatie voor cranio sacraal therapie. Burn out is de aandoening van deze tijd. Als jij daar al in zit - of als je merkt dat je op weg daar naartoe bent - denk dan eens aan cranio. Keer terug naar jezelf.
Look what I've got…
Korte (engelstalige) animatie over de schilderijen van Alfons Smeets, beeldend kunstenaar uit Zuid-Limburg met een passie voor het Limburgse landschap en de natuur in al haar uitingsvormen.
Een video voor een bijzondere uitvoering van poëzie, beeld en muziek door Jacques Smeets, Trio Vivente, voorzien van beeld van (o.m.) de hand van Alfons Smeets. Op 19 Mei 2019, Andreaskerk, Heerlen. Met muziek van Trio Vivente.
Nog een aantal schilderijen van mooi Zuid-Limburg. Alle werken zijn van de hand van Alfons Smeets, beeldend kunstenaar met een passie voor het Limburgse landschap en de natuur in al haar uitingsvormen.
Schilderijen van mooi Zuid-Limburg. Alfons Smeets is een beeldend kunstenaar met een passie voor het Limburgse landschap en de natuur in al haar uitingsvormen.
23 Maart 2019 is het Nationale Cranio-dag. Ik voel mij zeer met cranio verbonden. En ik maakte er een video (met muziek) over.
Vrije weergave van Tao tekst 15: De volgers.
Lees (en kijk) meer Tao Te Tjing op www.tekensvanleven.nl, George Burggraaff, Roeland Schweitzer.
Een mooie manier om met je praktijk naar buiten te treden zijn speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld: Geef een cranio sacraal sessie cadeau met Moederdag.
Een voorbeeldvideo: Cranio sacraal therapie heeft een bijzondere uitwerking op (huis)dieren.
Een voorbeeldvideo die voor jouw praktijk gemaakt kan worden met je eigen logo en algemene gegevens.
Een voorbeeldvideo die voor jouw praktijk gemaakt kan worden als je ook met babies en kinderen werkt. Met je eigen logo en algemene gegevens.
Een voorbeeldvideo: wat onze clienten ons vertelden kan ingevuld worden met wat jouw clienten jou vertelden.
Een voorbeeldvideo voor je praktijk: Geef eens een bijzonder cadeau, want een cranio sacraal sessie geven is immers liefde geven.
Een voorbeeldvideo voor je praktijk over cranio sacraal therapie en stresshantering.
Promotievideo voor een praktijk voor geestelijke begeleiding en retraites.
Promotievideo voor een cursus 'Praktisch Frans voor pelgrims op de Camino de Santiago'.
Promotievideo voor de stichting OntspanWater in Weert.
Promotievideo voor een praktijk voor coaching.
Een voorbeeld voor een FB header video.
Ook voor jouw praktijk@