Over mij

Ik vroeg de nacht: wijs me de weg naar het licht; ze antwoordde: volg me.
Carla Pols
Ben je benieuwd naar Titia de Bot, de vrouw achter Waarachtig Verbeelden?
Ik ben, alhoewel Rotterdams van geboorte (1954), meer een zuiderling uit het Limburgse en - sinds een paar jaar - het Brabantse land.
Sinds jaar en dag voel ik mij verbonden met de universele energie en dit uit zich altijd bij het magnetiseren en in de cranio sacraal sessies die ik in Thuispraktijk Aandachtswegen verzorg. Hierin blijft mij mij raken hoe universele energie mensen beroert, hen helpt om meer in balans te komen en hen laat opbloeien.
Jarenlang was ik journalist & fotograaf en na mijn studie communicatiewetenschap ging ik aan de slag ik als communicatieadviseur bij een overheidsinstelling. Toen viel me al op hoe belangrijk het verbeelden en vormgeven van informatie is om de aandacht van lezers en kijkers te vangen.

Nu is het de combinatie van me verbonden voelen met universele energie en het uitbeelden van - wat ik ervaar als - universele waarheden mijn passie geworden. De foto's en video's die je hier bij Waarachtig Verbeelden vindt, vormen maar een deel van de resultaten van mijn passie.
Geloof mij, er borrelt nog véél meer in de bron waar dit uit voortgekomen is!
Stacks Image 25
Stacks Image 33
Ook voor jouw praktijk?